2018 Sancerre l'Authentique

Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010301004
Udsolgt
kr. 149,00

Når du stikker næsen i et glas Sancerre, så er du aldrig i tvivl om, at det her er Sauvignon Blanc-druen, fra denne specifikke lille lomme af land, i Loiredalen.

Og spørger man Jean-Paul Labaille, så er det fordi vinene fra Sancerre dufter af det terroir de er udsprunget af. Den mineralske og røgede toner, man fornemmer i vinene herfra, den kan ikke efterlignes eller forfalskes. Og derfor arbejder han benhårdt i sine marker for at værne om netop den natur, som skænker ham de druer, han kan bruge til at lave sine Sancerre-vine.

I glasset har vinen en svag gylden farve, med smaragdgrønne reflektioner. Det dufter af stikkelsbær, hyldeblomst, grønt sommergræs, solbærblade, lime og pære. Efterfulgt af den umiskendelige Sancerre-mineralitet, som henleder tankerne på knuste sten og røg. Server det ordentligt afkølet, så får du det hele ud af den slanke, ranke og liflige profil!

Vinen er gæret i temperaturkontrollerede kar, og har ligget med bærmen (de overskydende gærceller) i fire måneder.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.