2014 Brunello di Montalcino Ugolforte

Italien Toscana Montalcino
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 612014
Udsolgt
kr. 349,00
En fantastisk indsmigrende duft med noter af friske kirsebær, blomster og violer. Vinen fremstår allerede i næsen meget elegant, hvilket kun understreges af smagen. Vinen balancerer flot i munden med bløde tanniner og god frisk frugtsyre. Igen er der noter af moden rød frugt og en underliggende note fra fadlagringen. En fremragende ledsager til vildt og kalvekød., , -----, Fremstillet af Sangiovese Grosso fra ejendommens egne marker. Alle druer høstes i hånden og vinifikationen foregår i ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter. Vinen lagres derefter 1 år på franske egetræsfade, heraf 30 % nye, inden den ligger 2 år på store slovenske egetræsfade frem til aftapning på vingården.

Tenuta San Giorgio

Tenuta San Giorgio blev grundlagt i 1982. I dag er San Giorgio med sine 26 hektar Sangiovese-beplantede marker en af Montalcino's mindre producenter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.