2016 Parrina Ansonica

Italien Toscana Maremma
Inzolia
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 100016
Udsolgt
kr. 119,00
Ansonica druen giver her en balanceret hvidvin med stor aromatisk kompleksitet. Duften har fine noter af hvide blomster og acaciehonning, i baggrunden et lettere krydret element, der giver en god kant til vinen. Smagen er balanceret med stor kompleksitet og igen noter af tropisk frugt og ristede nØdder. En rigtig god ledsager til fede fiskeretter og tØrre oste., , , , Denne hvidvin er fremstillet på Ansonica druen, der giver en flot aromatisk vin. Ansonica druen stammer oprindeligt fra Grækenland og dyrkes kun i få italienske regioner. I dette område opnåede den sin D.O.C. i 1995. Druerne dyrkes på 2 vinmarker, der ligger ca. 50 meter over havet og plukkes i hånden. Da Ansonica modner meget sent, foregår hØsten fØrst i oktober måned, hvor sukker og syre i druerne er i balance. Efter endt gæring ligger vinen sammen med drueskallerne i et par måneder, for at få mere kompleksitet i smagen. Til slut lagres vinen i kortere tid på egetræsfade, for at få sin karakteristiske afrundede stil.

Tenuta La Parrina

Parrina er en producent, som vi hos Otto Suenson har et meget nært forhold til. Marcesa Franca Spinola som ejer vingården i dag, tager altid godt imod os. Vi har handlet med deres produkter gennem mere end 20 år og nyder den kærlighed, der kommes i alle produkter fra gården.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.