Olivenolie 250 ml

Italien Toscana Maremma
Specialiteter - 25,00 cl. - Varenummer: 624
Udsolgt
kr. 115,00
En flot aromatisk olivenolie fra Toscana. Duft af friske grØnne oliven og et krydret islæt. Smagen er frisk og meget intens. Typisk for området med hØj syrlighed, hvilket giver stor intensitet. En olie som er velegnet til at hælde over salat, hvor olien gerne må spille sammen med smagen., -----, Parrina har 3.500 oliven træer som er beplantet på markerne rundt om deres agriturismo i det sydlige Toscana. Ved at arbejde med Frantoio, Leccino, Moraiolo, Pendolino og Canino sorterne tilstræber man at få en olie med kompleksitet og dybde. Der hØstes med maskine og olien presses i en moderne olivenmØlle. Man sØrger for at holde olien kØlig under hele processen, for at bevare mest mulig friskhed i den endelige olie.

Tenuta La Parrina

Parrina er en producent, som vi hos Otto Suenson har et meget nært forhold til. Marcesa Franca Spinola som ejer vingården i dag, tager altid godt imod os. Vi har handlet med deres produkter gennem mere end 20 år og nyder den kærlighed, der kommes i alle produkter fra gården.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.