2017 Prosecco Rive di Solighetto Brut

Italien Treviso
Mousserende - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 635217
Udsolgt
kr. 139,00

Flot gylden i glasset med en moden duft af tropiske frugter, og en anelse balsamiske noter til at give noget kant og stor floral karakter. Smagen er mild med god mundfylde, herlig frugtkompleksitet og dybde, som balanceres af den flotte frugtsyre. En vin, der står godt til lyst kød, salater eller milde pastaretter., , -----, Rive di Solighetto er Spagnol familiens absolut bedste vinmark. Her på denne parcel får man det optimale ud af Glera druen med al dens finesse og balance. Vinen fremstilles med gæring på ståltank, separeret fra skallerne og lagrer efterfølgende med bundfaldet i 3 måneder. Vinen har et restsukkerindhold på 11 gram per liter, som balanceres af en syre på 6,2 gram. På denne måde fremstår vinen med en behagelig mundfylde, men stadig tør i sit udtryk.,  

Spagnol

Spagnol er et lille familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende ved byen Treviso i Veneto, der har specialiseret sig i produktionen af indbydende og klassiske mousserende vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.