2020 Prosecco Brut Valdobbiadene MG

Italien Treviso Treviso
Mousserende - 150,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 635420
Udsolgt
kr. 269,00

Strågul i glasset med grøn kant og en herlig frisk duft. Det vælter op af glasset med nyslået græs, asparges og hvide blomster. En mild og fin smag hvor de små bobler smyger sig rundt på tungen. Smagsnoter af hvidt brød, citrus og modne pærer. En dejlig vin med stor friskhed som er perfekt til at starte en god aften med gæster.

Col del Sas er navnet på den bakketop hvor familien Spagnol har deres bedste vinmarker med Glera druen. Denne mark ligger i Valdobbiadene kommunen som er hjertet i hele Prosecco distriktet. Vinen fremstilles på tryktank og lagrer i minimum 60 dage med bundfaldet inden aftapning for at opnå den rette kompleksitet. Vinen har et restsukkerindhold på 8,5 gram per liter, som balanceres af en syre på 6 gram. På denne måde fremstår vinen med en behagelig mundfylde, men stadig tør i sit udtryk.

Spagnol

Spagnol er et lille familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende ved byen Treviso i Veneto, der har specialiseret sig i produktionen af indbydende og klassiske mousserende vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.