2017 Prosecco Brut Doc Treviso

Italien Treviso
Mousserende - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 635017
Udsolgt
kr. 109,00
Klassisk gylden i glasset med små fine bobler. En herlig frisk og parfumeret duft hvor de friske grØnne æbler suppleres fint af hvide blomster. En tØr vin i smagen, som har en fantastisk charmerende frugtkarakter. Den beder bare om at bliver drukket. Nyd flasken til snacks inden middagen, eller blot på en varm sommerdag., , , , Denne Prosecco fremstiller Spagnol fra deres vinmarker som ligger mellem de to bedste byer i Prosecco området; Valdobbiadene og Conegliano. Vinen fremstilles på tryktank og lagrer i minimum 30 dage med bundfaldet inden aftapning for at opnå den rette kompleksitet. Extra Dry begrebet dækker over en sØdmegrad som er lidt hØjere end den klassiske Brut. Vinen har et restsukkerindhold på 14,5 gram per liter, som balanceres af en syre på 5,8 gram. Denne kombination giver en vin i god balance hvor frugten giv god mundfylde og herlig friskhed.

Spagnol

Spagnol er et lille familieejet og traditionsrigt vinhus beliggende ved byen Treviso i Veneto, der har specialiseret sig i produktionen af indbydende og klassiske mousserende vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.