2020 Syrah Hexham Single Vineyard

Australien Victoria
Rødvin - 75,00 cl. - 13,80% vol. - Varenummer: 628320
Udsolgt
kr. 219,00

Struktureret og intens med den helt rigtige balance. Duften er ekspressiv med en kombination af frisk sort peber og mørke blommer. Smagen er fyldig, men balanceret af ren præcis frugtsyre. Noterne viser både rød og sort frugt, som understøttes af de krydrede noter fra fadlagringen. En intens vin, som er levende og lækker i eftersmagen.

Soumah høster al deres Syrah til denne vin på Hexham marken. Denne gode høje beliggenhed giver friskhed og syre til den endelige vin. Vinen er sammensat af 2 forskellige kloner, hvilket bidrager til mere kompleksitet i vinen. Druerne er høstet af flere omgange for at opnå perfekt modenhed. Vinen er gæret delvist som 'whole bunch' hvilket vil sige at de modne stilke har fået lov til at tilføje en anelse tannin til mosten under gæringen. Inden aftapning er vinen lagret i 18 måneder på barriques, hvoraf 35 % er nye. Dette er opskriften på stor Syrah i et koldt klima.

Tildelt 94 point af James Halliday og bronze hos Decanter.

Denne har klasse, som en stor Nord Rhone, men befinder sig i et helt andet prissæt. Den vil gå fremragende til julemaden.

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.