2018 Savarro white

Australien Victoria
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 628118
Udsolgt
kr. 149,00

Flot gylden i glasset med fin og delikat duft af hvide blomster og friskslynget honning. Smagen er frisk, baseret på en god rygrad af frugtsyre som bliver blødt op af den modne saftige frugt. Det smyger sig rundt i mundhulen med smagsnoter af tropiske frugter, friske æbler og fin balanceret afslutning. En god ledsager til lyst kød, salater og fisk.

Savarro er det originale navn på denne unikke drue, som startede sin rejse i det nordlige Italien og er blevet spredt over flere steder i Europa. Mest kendt er den måske som Savagnin i Jura-dalen i Frankrig. Det kølige klima i Yarra Valley er perfekt til druen. Alle druerne er høstet fra Hexham marken. Vinen er gæret køligt på ståltanke, hvor den efterfølgende er lagret sammen med gærresterne for at få yderligere kompleksitet. Et helt rent og præcist udtryk af denne drue.

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.