2017 Pinot Noir Hexham Vineyard

Australien Victoria
Rødvin - 75,00 cl. - 13,30% vol. - Varenummer: 628217
Udsolgt
kr. 199,00
Herlig parfumeret og levende Pinot Noir med noter af kirsebær og helt friske jordbær fra skovbunden. Det vælter op ad glasset med charmerende noter, der gør man bare vil have mere. Smagen er luftig med finesse, liv og en syngende frugt, der balancerer over tungen. Et smukt eksemplar af Pinot Noir fra det sydlige Australien., , -----, Yarra Valley er berømt for sin Pinot Noir og dette er et af referencepunkterne. Her er druerne høstet fra Soumahs Hexham vinmark, der leverer de bedste druer. Vinen er sammensat af 3 forskellige kloner af Pinot Noir; MV6 giver bredde og dybde, D4V2 giver mineralitet og strukur, den klassiske 777 tilfører noter af hindbær, kirsebær og længde i frugten. Vinen gæres på træfade med den naturlige gær. 

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.