2018 Chardonnay Hexham Single Vineyard

Australien Victoria
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,90% vol. - Varenummer: 627918
Udsolgt
kr. 199,00
Det drejer sig om smag og balance i denne her hvidvin. Balancen mellem en nystrøget tændstik og herlige friske noter af ananas, citrus og ristede nødder. Smagen er fyldig, men med en fin frugtsyre til at skabe balancen. Intensiteten er fremragende og vinen står flot rent i eftersmagen. Dette er fremtiden for chardonnay fra Australien. Nyd denne til et stort stykke grillet fisk, eller modne oste., , -----, Denne hvidvin er den moderne fortolkning af chardonnay hvor man udnytter det fantastiske terroir i Yarra Valley, i det sydlige Australien. Her har man bjerge der er med til at give kølige luftstrømme til vinmarkerne, hvilket bidrager til balancen i den endelige vin. Denne vin er sammensat af druer som er høstet i hånden fra Hexham marken. For at bidrage til kompleksiteten er vinen sammensat af tre forskellige kloner af chardonnay; 95, 67 og Mendoza-klonen. Efter høsten presses druerne nænsomt inden den naturlige gæring i egetræsfade. Efterfølgende er vinen lagret i 8 måneder på egetræsfade, hvoraf 22 % er nye

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.