2018 Chardonnay Equilibrio D'Soumah

Australien Victoria
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 628718
Udsolgt
kr. 349,00

'BEST IN SHOW' blandt 16.518 vine ved Decanter World Wine Awards: Smuk, elegant og koncentreret Chardonnay fra  Soumah's  topserie. Strågul i glasset med en ekspressiv duft af hvid fersken, friskkværnet smør, modne citrusfrugter og akacie-blomst, suppleret af  ristede   hasselnødder  og nystrøget  tændstik. Cremet, men vibrerende på tungen, med stor koncentration og en mundvandsdrivende syre.

Smagen er frugtfyldt og højintens med noter af gule æbler, grapefrugt, smør og   nyslynget   honning, komplementeret af ristede toner  fra  fadlagringen.  Fantastisk lang eftersmag der i sandhed vidner om vinens tårnhøje niveau. En vin der vil forføre enhver Bourgogne-elsker.

Equilibrio er navnet på Soumah's topserie. Her udvælges de bedste kloner og de bedste fade til at skabe lagringsegnede og intense vine i fuld balance og harmoni. Equilibrio Chardonnay er baseret på klonen 'Mendoza', som er kendt for at give meget rige og smagsintense vine. Druemosten gærer ved benyttelse af de naturligt forekommende gærceller og vinen lagrer i 12 mdr. på egetræsfade, heraf 22% nye.

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.