2017 Brachetto 50 cl

Australien Victoria
Dessertvin - 50,00 cl. - 10,00% vol. - Varenummer: 628417
Udsolgt
kr. 169,00
Sød, men ikke for sød, det er målet med denne dessertvin. En duft af friske søde røde bær, som bliver gentaget i smagen. Den flotte balance opnås med en fin frugtsyre. Danser på tungen som fingre på en violin. Let og perfekt balanceret., -----, , , , Brachetto druen oprinder fra Piemonte i Italien og forefindes kun i begrænsede mængder i Australien. Hos Souham passer vinen perfekt ind i hele konceptet med vine fra den gamle verden, der her får nyt liv. Fremstillet som en fuld alkoholisk vin, men af druer der er høstet sent så der er kommet en naturlig sødme med i vinen. Sød, men ikke for sød - det er budskabet.

Soumah

Stor vin laves i vinmarken, det har man hørt før og hos Soumah hører vi det igen. Folkene bagved det nye brand Soumah har stor erfaring fra vinmarker i hele verden, men har nu slået sig ned i Yarra Valley i det sydlige Australien.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.