2015 Pinot Noir Santa Lucia Highland

Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 626115
Udsolgt
kr. 149,00
En herlig muskulØs Pinot Noir fra Californien. Her er fuld tryk på duften med noter af sorte kirsebær, jordbær og lidt krydrede jordede noter. Smagen fortsætter med granatæble, lidt animalsk og en animalsk tone til sidst. Helt silkeblØde tanniner og en velbalanceret afslutning. En oplagt ledsager til andekØd, eller grillet kylling., , Santa Lucia Highlands er et af de bedste steder til druer der gerne vil have et kØligt vækstklima, præcis som Pinot Noir Ønsker det. Denne vin er fremstillet med 90 % Pinot Noir og 10 % Syrah, der tilfØrer en anelse dybde og kompleksitet i vinen. Hos Secret Cellars sØrger man for at druerne hØstes tidligt om morgenen og alle klaser bliver afstilket for at undgå grØnne noter i den endelige vin. Vinens gæring foretages i små tanke hvor toppen presses ned dagligt, for at udtrække farve og aromastoffer. Efter gæringen stikkes vinen sammen og lagres i 14 måneder på franske egetræsfade inden aftapning.

Secret Cellars

Secret Cellars er en producent, der arbejder med specialiserede vinmager på de enkelte vintyper for at opnå det bedst mulige resultat. Målet er udelukkende at levere fuld kvalitet for hver en krone.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.