2010 Vin Santo Chianti Classico Castello di Brolio

Italien Toscana Chianti Classico
Hedvin - 50,00 cl. - 16,00% vol. - Varenummer: 040706014
Udsolgt
kr. 325,00
Gudenektar på flaske. Vinen er helt ravfarvet i glasset med den lækreste duft af honning, hasselnødder og tørrede figner. Smagen er kompleks og fyldig, hvor den rene frugt kombineres med frisk syre og en underliggende dybde med masser af smagsnuancer. Alt fra tørret frugt til nødder. Super lang eftersmag i denne koncentrerede søde vin. En perfekt ledsager til kager med nødder og frugt., , -----, En helt unik vin, som kun fremstilles i de bedste årgange og som kræver rigtig meget af producenten. Vinen er fremstillet af den historiske drue malvasia di Chianti. Vinen fremstilles på samme måde som man har gjort gennem generationer hos Ricasoli. Druerne hænger på vinstokkene til sidst på sæsonen. Når de er høstet hænges de til tørre et par måneder, hvorefter de presses og gæringen starter. Grundet det høje sukkerniveau arbejdes gæringen langsomt med sikkert gennem flere måneder. Derefter lagres vinen på små egetræsfade i 7 år inden aftapning. Når vinen ligger så længe på fad opnår man en øget koncentration, da der sker en mindre fordampning af vandet fra fadene.,  

Ricasoli

Ricasoli er navnet på verdens efter sigende næstældste vinhus beliggende i bakkede og naturskønne omgivelser i byen Gaiole i Toscana, der især har opnået stor anerkendelse for deres klassiske Chianti-vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.