2018 Chianti

Toscana Chianti
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 040706017
Udsolgt
kr. 115,00

Frisk rød og saftig Chianti med al den charme, der hiver os sydpå til sol og sommer. Duften er pakket med små røde kirsebær og et strejf af balsamico. Smagen er slank med en forfriskende syre, ganske som man kan forvente af denne type vin. Igen masser af rød frugt i stilen. Nyd denne afkølet til lette pastaretter, eller milde oste.

En vin, der er så typisk Chianti som man kan ønske sig. Vinen er baseret på 85 % sangiovese, der er iblandet andre lokale druer, for at opnå den rette balance. Druerne til denne vin kommer primært fra Ricasolis egne marker. Gæring og lagring foregår på neutrale tanke, for at bevare mest mulig frugtkarakter i vinen.,  

Ricasoli

Ricasoli er navnet på verdens efter sigende næstældste vinhus beliggende i bakkede og naturskønne omgivelser i byen Gaiole i Toscana, der især har opnået stor anerkendelse for deres klassiske Chianti-vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.