2017 Brolio Chianti Classico

Italien Toscana Chianti Classico
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 040706013
Udsolgt
kr. 165,00
Intens farve med god dybde. Duften byder ind med god kompleksitet, hvor den klassiske røde kirsebær suppleres med mørke blommer og lidt chokolade. Smagen kommer i flere lag med en god friskhed øverst, styret af de røde bær. Nedenunder sniger lagringen sig ind med lidt mokka og urter. En flot rødvin, der vil passe til store koteletter, eller et stykke grillet lam., , -----, , En vin, der kommer fra vinmarkerne ved Castello di Brolio i Chianti Classico området i Toscana. Vinstokkene er plantet i fem forskellige geografiske områder, mellem 290 og 500 meters højde over havet. Druerne er 80 % sangiovese med 15 % merlot og 5 % cabernet sauvignon. Vinen er gæret ved kontrollerret temperatur, 24-27 grader, for at fremme frugten i den endelige vin. Efter godt 15 dages skinkontakt lagres vinen i 9 måneder på store egetræsfade inden aftapning.

Ricasoli

Ricasoli er navnet på verdens efter sigende næstældste vinhus beliggende i bakkede og naturskønne omgivelser i byen Gaiole i Toscana, der især har opnået stor anerkendelse for deres klassiske Chianti-vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.