Præcis og finesserig rødvin fra centrum af Bourgogne. En herlig indsmigrende duft med friske røde kirsebær og jordbær. Smagen er elegant med en herlig frisk frugtsyre og noter med en masse rød frugt, en anelse orangeskal og et krydret element fra fadlagringen. Den lave tannin er med til at denne vin vil passe perfekt til din andesteg., , -----, , Vinen er fremstillet 100% på Pinot Noir, som høstes i Nuits Saint Georges kommunen. Der høstes fra 3 forskellige parceller, som alle dyrkes efter økologiske principper, men ikke er certificeret. De gamle vinstokke leverer druer af høj kvalitet. Der høstes i hånden og druerne sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet midt i Beaune. Efter endt gæring, uden stilke, lagres vinen i godt 12 måneder på klassiske franske egetræsfade.
I 2005 gik Roland Remoissenet på pension uden en arving til at føre gården videre. Heldigvis trådte amerikaneren Edward L. Milstein til og købte vingården. Under hans ledelse har Remoissenet gennemgået en kæmpemæssig forvandling.
Edward Milstein har sammensat et dream-team af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Bernard Repolt fra Louis Jadot er blevet salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard) er chefvinmager, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, er direktør for vingården.
Remoissenet er blevet løftet til helt nye højder. Vinene blevet betydeligt mere elegante, og de enkelte markers terroir-præg kommer meget tydeligere til udtryk. Idet priserne ikke er steget lige så hurtigt, som kvaliteten, kan man gøre nogle virkelig attraktive Bourgogne-køb hos Remoissenet.