Stor, vibrerende og koncentreret Chassagne Montrachet fra enkeltmarken 'La Maltroie'. En forførende duft af modne stenfrugter, kvæde og confiteret citron, suppleret af hvid peber, popcorn og en anelse røg. I munden opleves vinen fyldig og silket, men med en forfriskende syre, nerve og mineralitet. Hvid fersken, lemoncurd, citrusfrugt og acacieblomst, komplementeres af vanilje, røg, smør og toast. Sublim balance mellem rigdom, frugt og finesse. Den oplagte ledsager til kraftfulde retter med hummer, pighvar eller havtaske - gerne garneret af en sauce hollandaise. , , -----, , Den højtbeliggende 1 cru mark 'La Maltroie' ligger på en blid skråning, omtrent i midten af appellationen. En vinmark med østvendt eksponering og med en jordbund præget af ler og limesten. Druerne høstes manuelt og presses herefter i hele klaser. Mosten gærer på egetræsfade (228 liters fade og 342 liters fade) ved hjælp af de naturligt forekomne gærceller. Vinen lagrer efterfølgende på egetræsfade, heraf 35-45% nye.
I 2005 gik Roland Remoissenet på pension uden en arving til at føre gården videre. Heldigvis trådte amerikaneren Edward L. Milstein til og købte vingården. Under hans ledelse har Remoissenet gennemgået en kæmpemæssig forvandling.
Edward Milstein har sammensat et dream-team af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Bernard Repolt fra Louis Jadot er blevet salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard) er chefvinmager, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, er direktør for vingården.
Remoissenet er blevet løftet til helt nye højder. Vinene blevet betydeligt mere elegante, og de enkelte markers terroir-præg kommer meget tydeligere til udtryk. Idet priserne ikke er steget lige så hurtigt, som kvaliteten, kan man gøre nogle virkelig attraktive Bourgogne-køb hos Remoissenet.