Intens rØdvin fra en af de bedste marker i Beaune. Her er fuld knald på frugten i duften med jordbær og friske hindbær. Smagen er intens med hØj frugtsyre og tanniner der bider lidt i kanten. Masser af frugt til at komplementere strukturens elementer. En vin med stor intensitet der kræver mad med god smag., , Teurons er en mark med 1'er cru klassifikation, hvilket under 15 % af markerne i Bourgogne har. Marken regnes for en af de bedste i Beaune appellationen og er en af juvelerne i udvalget fra Remoissenet. En vin hvor der kæles for detaljerne i marken og alle druer hØstes i hånden og druerne sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet midt i Beaune. Efter endt gæring, uden stilke, lagres vinen i godt 12 måneder på klassiske franske egetræsfade.
I 2005 gik Roland Remoissenet på pension uden en arving til at føre gården videre. Heldigvis trådte amerikaneren Edward L. Milstein til og købte vingården. Under hans ledelse har Remoissenet gennemgået en kæmpemæssig forvandling.
Edward Milstein har sammensat et dream-team af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Bernard Repolt fra Louis Jadot er blevet salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard) er chefvinmager, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, er direktør for vingården.
Remoissenet er blevet løftet til helt nye højder. Vinene blevet betydeligt mere elegante, og de enkelte markers terroir-præg kommer meget tydeligere til udtryk. Idet priserne ikke er steget lige så hurtigt, som kvaliteten, kan man gøre nogle virkelig attraktive Bourgogne-køb hos Remoissenet.