2016 Quite

Bierzo
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 050101006
Udsolgt
kr. 129,00
En åben næse, der kun vinder med lidt tid i glasset. Her er friske noter af røde kirsebær, modne jordbær og friske krydderurter. Smagen har en luftighed og saftig stil som kan opnås i dette kølige klima, når druen ikke bliver pakket ind i for meget fad. Nyd denne til lyst kød. , , -----, En luftig saftig rødvin der er fremstillet på den lokale menzia drue, høstet fra 80 år gamle vinstokke der står i sandholdig jord. Vinmarkerne er beliggende i Bierzo regionen i det Nordvestlige hjørne af Spanien, hvor godt 500 meters højde, samt kølige vinde fra Atlanterhavet giver kølighed til druerne. Veronica Ortega er en fantastisk vinmager der virkelig udforsker dette herlige hjørne af Spanien. Denne vin er lagret på en kombination af gamle franske egetræsfade på 225 liter, samt 800 liters amfora. Vinen er inden da gæret med sin egen naturlige gær i neutrale tanke. 
Robert Parker 92+ points

".. It's textured and combines juicy fruit with earthy minerality, agile and weightless but with energy. Great introduction to Bierzo and great value.."

februar 2019

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.