2007 Vintage Port

Portugal Douro
Hedvin - 75,00 cl. - 19,00% vol. - Varenummer: 7120
Udsolgt
kr. 350,00
Vintage Port fra 2007 er stor vin. Denne Portvin er helt sort i glasset med en stor og intens bouquet. Her vælter det op med modne blommer, sort lakrids og solbær. Smagen er kraftfuld og fyldig. Balancen gives af en frisk frugtsyre og intense tanniner. En stor vin, der kan drikkes ung for sin flotte frugt, men også har potentiale til at ligge i op til 40 år fra hØståret., -----, Vintage Port fremstilles af druer fra de bedste parceller, som har mest smagsintensitet og hØjest tanninniveau. Derved har man det mest intense og kraftfulde grundmateriale til at lave den bedste Vintage Port. Vinen er sammensat af 70 % Touriga Nacional & 30 % Tinta Roriz. Vinen er lagret i 2 år på traditionelle portvinsfade på 550 liter, inden aftapning. En Vintage Port bØr drikkes samme dag som den åbnes, senest dagen efter.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.