Porto Rosé

Portugal Douro
Hedvin - 50,00 cl. - 20,00% vol. - Varenummer: 712600
Udsolgt
kr. 89,00

En herlig forfriskende sommer Portvin. Her er friske duftnoter af rØde bær, lidt krydderurter og en fornemmelse af sommer. Smagen er forfriskende med herlig frugtsyre til at give friskhed og god karakter fra druerne der giver noter af hindbær og jordbær. Server denne afkØlet på terrassen i store glas., , -----, , Formålet med denne Portvin er at skabe en læskende sommerdrik, ukompliceret og lige til at nyde. Denne kan nydes med eller uden isterninger. Vinen er fremstillet som en rosévin hvor skallerne kun ligger kort med mosten og farven bliver flot lys. Vinen har kun lagret på ståltank for ikke at få smagsnuancer fra egetræsfadene som man normalt lagrer Portvin på.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.