2013 Late Bottled Vintage

Portugal Douro
Hedvin - 75,00 cl. - 19,13% vol. - Varenummer: 711513
Udsolgt
kr. 159,00

En sentaftappet Vintage Port, giver en vin der smager godt nu. Her er mørk frugt i duften, med noter af blommer, sorte kirsebær og læder. Smagen er fyldig med en markant sødme. En meget balanceret dessertvin hvor smagskompleksiteten er høj.

En LBV, Late Bottled Vintage Port, er en mørk Portvin med samme karaktertræk som en Vintage Port, blot drikkeklar når den kommer på markedet og med mindre udviklingspotentiale. Denne Port er sammensat af 50 % Touriga Nacional, 20% Tinta Francesa og 30 % Tinta Roriz fra Santa Eufemias egne marker i Douro regionen. Druerne er presset på traditionel vis i beton lagares, hvor de bliver presset med fødderne. Efter 3 dage bliver gæringen afbrudt ved at tilsætte druebrændevin. Derved bevares ca. halvdelen af den naturlige sukker og alkoholen kommer op på 19%. Den færdige portvin lagres i 4 år på flasken inden den aftappes uden filtrering., Denne portvin er drikkeklar nu, men vil udvikle sig positivt i op til 20 år fra høståret under optimale betingelser.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.