2012 Douro Dry White

Portugal Douro
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 716512
Udsolgt
kr. 95,00
Douro dalen i Portugal viser her en ny side; frisk aromatisk hvidvin. Klar i glasset med ekspressiv duft af hvide blomster, grØnne æbler og fersken. Smagen er intens med frisk frugtsyre, ren frugt der fØlges op af en lille krydret bitter tone i eftersmagen. Fin balance og god længde i eftersmagen. En glimrende ledsager til dampet hvid fisk med grØnt. , -----, Druerne til denne vin kommer fra den Øvre del af Douro dalen, hvor markernes hØje beliggenhed er med at skabe et relativt kØligt klima til druerne. Den længere vækstsæson sikrer druer med god naturlig balance mellem frugtsyre og sukker til gæringen. Alle druerne hØstes i hånden og transporteres nænsomt til vineriet i små kasser, for at undgå skader. Der bruges en kombination af lokale druer; Moscatel Galego Branco, Viosinho, Rabigato og Gouveio. Vinen gæres og lagres på ståltanke med temperaturstyring, for at bevare mest mulig frugt i den endelige vin.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.