2012 Douro Dry Red

Udsolgt
kr. 95,00
Douro dalen i Portugal viser her en ny side; ren rØd frugt med elegance. En bredt profileret duft med noter af sorte brombær, blommer og lakrids. Smagen er medium fyldig med hØj frugtsyre og et herligt bid i eftersmagen. En vin i god balance, der vil passe godt til grillet kØd., -----, I den Øvre del af Douro dalen ejer Quinta Santa Eufemia vinmarken Termo hvor de lokale druer står blandet på terrasserne. Her hØstes druerne i hånden, da der ikke kan arbejdes med maskiner under disse vilkår. Der er på marken plantet Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca og Tinta Amarela, hvilket blot er få af de lokale druer som bruges i området. Gæringen foretages i ståltanke med skallerne for at få Øget kompleksitet. Vinen lagres ikke på fad, da man Ønsker den rene frugtstil i vinen.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.