2004 Colheita 2004 MG

Douro
Hedvin - 150,00 cl. - 19,00% vol. - Varenummer: 712304
Udsolgt
kr. 695,00
En unik portvin fra den gode årgang 2004. Portvinen fremstår med en stor bredde og kompleksitet i smagen, hvor frisk rØd frugt kombineres fint med noter fra fadlagringen. Her er ristede mandler, læder og lys chokolade. Smagen er flot afstemt med en frisk frugtsyre, der balancerer sØdmen helt perfekt. En vin der går flot sammen med moden ost eller desserter med chokolade og nØdder., , Colheita betyder hØstår på Portugisisk, men er samtidig en helt speciel type Portvin. Med Colheita må producenten fØrst aftappe vinen efter minimum 7 år på fad, men ofte ligger disse Portvine i længere tid inden aftapning, så man skal se aftapningsåret på bagetiketten. Denne udgave er tappet i 2014 efter 10 år på fad hos Quinta Santa Eufemia. En Portvin i god balance, der kan nydes op til en måned efter åbning.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.