Secret Cellars er en producent, der arbejder med specialiserede vinmager på de enkelte vintyper for at opnå det bedst mulige resultat. Målet er udelukkende at levere fuld kvalitet for hver en krone.
Saftig, intens og frugtdrevet cabernet sauvignon-baseret vin fra regionen Paso Robles i Californien. En vin der med sin tanninstruktur, let urtede præg og modne frugtprofil, passer perfekt til smagsintense oksekødudskæringer såsom flanksteak eller "boeuf onglet" - gerne ledsaget af en klassisk salviesmør og grillede nye kartofler.
Secret Cellars er en producent, der arbejder med specialiserede vinmager på de enkelte vintyper for at opnå det bedst mulige resultat. Målet er udelukkende at levere fuld kvalitet for hver en krone. Her arbejdes helt ude i de bedste distrikter for at finde vinmarker med god historie, som kan levere druer med balance og smagsintensitet. Af samme grund kommer Pinot Noir i denne serie fra Santa Lucia Highlands, samtidig med at Cabernet Sauvignon høstes i Paso Robles.
I alle vine er der fokus på frugten og fadet spiller en underliggende faktor for at tilføje yderligere kompleksitet. Her er tale om vine, der smager godt og passer godt til mad! Det kan vi lide!