Florent Descombe

”En familievirksomhed siden 1905 – når et godt glas Bourgogne er til at betale”

Florent Descombe er historien om en ægte vinfamilie. Selve virksomheden blev etableret i 1905 af borgmesteren François Descombe, som gennem de efterfølgende generationer udviklede sig med næsten dramatisk hast. Fra ganske små markbesiddelser i Beaujolais og salg af hele vinfade til lokale restauranter, til i dag at arbejde på tværs af Bourgogne og Rhône.

pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
Florent Descombe

”En familievirksomhed siden 1905 – når et godt glas Bourgogne er til at betale”

Florent Descombe er historien om en ægte vinfamilie. Selve virksomheden blev etableret i 1905 af borgmesteren François Descombe, som gennem de efterfølgende generationer udviklede sig med næsten dramatisk hast. Fra ganske små markbesiddelser i Beaujolais og salg af hele vinfade til lokale restauranter, til i dag at arbejde på tværs af Bourgogne og Rhône. Descombe videredrives af Marine på 5. generation, som har haft en gennemgribende indflydelse på både modernisering og optimering – dog uden at give slip på hverken identitet eller tradition. Familien ejer i dag hele 3 vinhuse i hhv. Beaujolais, Chablis og Rhône, hvor fra de producerer en imponerende linje af vine - lige fra kommunale, til regionale og helt op til 1. Cru-niveau. Alle vine produceres efter bæredygtige metoder, med HVE (High Enviromental Value) certificering og overgang til 100% økologisk drift. På trods af producentens størrelse og den moderate prissætning, er intet overladt til tilfældighederne hos Descombe. Udelukkende håndplukket frugt, som sidenhen møjsommeligt sorteres, inden den endelige vinifikation. 

Vi har været så heldige at få et parti hjem af producentens imponerende Bourgogne Blanc i den fantastiske 2020-årgang, som vi kan tilbyde til en næsten ubegribelig lav pris. 

Det gode køb findes i Bourgogne – i hvert fald hvis man spørger Florent Descombe!