Firebrand

Vinmageren Steven Decostas havde en vision om at skabe en portefølje af vine, som var kraftige, fadlagrede og frugtdrevne. Det skulle være bundklassiske, amerikanske vine født ud af det californiske terroir. Og da han præsenterende ideen for hans hold af unge, talentfulde vinmagere, var de henrykte – og de gik med det samme i gang med at udvikle konceptet.

I dag er Firebrand synonymt med vin, der ikke er bange for at smage af noget. Du får masser af saft og kraft, og vine som passer perfekt til californisk gastronomi med alt hvad det indebærer. Spareribs, pulled pork, store bøffer og så selvfølgelig grillet fisk og skaldyr.

Så tag en flaske Firebrand under armen, næste gang du skal afsted til en sjov aften i godt selskab. Med Firebrand på etiketten, er dit vinvalg i trykke hænder.

pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden

Firebrand er et projekt, der er skabt ud af vinmageren Steven Decostas drøm om at producere ærketypiske, amerikanske vine med masser af saft, kraft og fadlagring. Han arbejder til daglig hos den store vinproducent, O’Neil Vintners and Distillers, der er anerkendt som en af USA's største producenter af kvalitetsvin. Og det var her, at han fik ideen til Firebrand. Da han præsenterede visionen for sit hold af unge, talentfulde vinmagere var de henrykte! Og i fællesskab satte de sig ud for at skabe nogle ikoniske, californiske vine.

Til sine vine henter Steven Decosta druer ind fra udvalgte markparceller i Californien, og han er ikke bange for at eksperimentere. Selvom han producerer variatale vine, hvor omdrejningspunkter er én druesort, så supplerer han altid op med lidt ekstra. For hans Cabernet Sauvignon har godt af lidt ekstra struktur fra Petit Verdot, og hans Pinot Noir får mere fylde og dybde, hvis man lige spæder til med lidt Syrah. Den form for kreative frihed giver nogle fantastisk spændende vine, hvor Steven Decosta kan forme dem præcis som han mener, de bør udtrykke sig.

Vælg Firebrand, hvis du søger efter vine der er lette at elske, lette at forstå, og som er spækket med saft og kraft. Den slags vin, der ikke er bange for at smage af noget, og som passer skønt både til mad og godt selskab.