Domaine Roger Neveu

Roger Neveu ejendommen kan føre deres rødder helt tilbage til det 12. århundrede. 

pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
  1. Sancerre Cote des Embouffants MG
    En elegant Sancerre med flot Sauvignon Blanc karakter. Her er friske noter af grønne æbler og citrusfrugt. Smagen er intens med flot mineralsk indspark, sammen med den modne frugt. Vinen er tør, men fremstår med en flot druemodenhed. En flot ledsager til dine bedste skaldyr, eller milde oste., , Cote des Embouffants er en helt unik vinmark, ca. 1 km fra Sancerre by og kun 800 meter fra Roger Neveus egne kældre. Marken er ca. 1 hektar stor og har en optimal sydvest vendt hældning, så druerne får optimal sol og dermed modenhed. Jordbunden er meget kalkholdig, med store sten på toppen. Dette giver hårde vækstbetingelser fra Sauvignon Blanc druerne, der derved får mere koncentration. Vintokkene på marken er mere end 20 år gamle.
    kr. 379,00
    Tilføj til ønske liste
  2. Sancerre Cote des Embouffants MG
    En elegant Sancerre med flot Sauvignon Blanc karakter. Her er friske noter af grønne æbler og citrusfrugt. Smagen er intens med flot mineralsk indspark, sammen med den modne frugt. Vinen er tør, men fremstår med en flot druemodenhed. En flot ledsager til dine bedste skaldyr, eller milde oste., , Cote des Embouffants er en helt unik vinmark, ca. 1 km fra Sancerre by og kun 800 meter fra Roger Neveus egne kældre. Marken er ca. 1 hektar stor og har en optimal sydvest vendt hældning, så druerne får optimal sol og dermed modenhed. Jordbunden er meget kalkholdig, med store sten på toppen. Dette giver hårde vækstbetingelser fra Sauvignon Blanc druerne, der derved får mere koncentration. Vintokkene på marken er mere end 20 år gamle.
    kr. 449,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden

Ejendommen ejes i dag stadig af Neveu familien, der holder traditionerne i hævd. De seneste 30 år har ejendommen gennemgået en markant modernisering, så al gæring foretages i dag på rustfri ståltank. Målet er at producere vine med mest mulig druekarakter og intensitet.