Backsberg Estate Cellars

Backsberg er navnet på et traditionsrigt og familiedrevet vinhus beliggende i Paarl i Sydafrika, der har specialiseret sig i produktionen af stærke og uprætentiøse hverdagsvine.


Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.
Backsberg Estate Cellars

Historien om Backsberg kan føres tilbage til 1902, da den jødiske flygtning Charles Louis Back ankommer fra Litauen til Sydafrika, hvor han snart indleder en ny karriere som succesfuld vinproducent.

I dag er ledelsen af det traditionsrige vinhus overgået til fjerde generation i skikkelse af Simon Back, der har fortsat traditionen med at producere klassiske og drikkevenlige vine med ”struktur og finesse” fra de mere end 100 hektar vinmarker beliggende i naturskønne omgivelser ved Simonsberg-bjergkæden i Paarl.

I 2016 blev Backberg Sydafrikas første carbon-neutrale vinhus, og man har generelt stort fokus på bæredygtighed og en omsorgsfuld behandling af både jordbund og druer.

Resultatet er en række dejlige og drikkevenlige rød-og hvidvine lavet på druer som Sauvignon Blanc, Chenin Blanc, Gewürtraminer, Shiraz, Roussanne samt den sydafrikanske specialitet Pinotage, som meget varmt kan anbefales.