2013 Brunello di Montalcino

Italien Toscana Montalcino
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 999420213
Udsolgt
kr. 1.499,00

Brunello di Montalcino på uhørt højt niveau. Denne rødvin fra Poggio di Sotto er helt blød og cremet i strukturen - en Brunello på det allerhøjeste og mest elegante niveau, man kan ønske sig. I smagen kommer frugten kommer snigende med sorte, modne kirsebær og et elegant fadpræg, der lægger sig i baggrunden.

Kombinationen af elegance og smagsintensitet er kendetegnende for denne ypperlige ejendom i Brunello. Poggio di Sotto ligger med 11 hektar vinmarker i den bedste del af Brunello-distriktet. Denne vin er lagret i 4 år på store egetræsfade inden aftapning på gården. Stilen er klassisk med stor elegance. Poggio di Sottos Brunello er optimal moden 10 - 15 år efter høsten, men kan udvikle sig under optimale betingelser i op til 30 år.

Poggio di Sotto

Poggio di Sotto er en af de mindre producenter i Brunello di Montalcino. Kvaliteten er tårnhøj og der arbejdes kompromisløst med de 11 hektar vinmarker. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.