2013 Bourgogne Rouge Sapidus

Frankrig Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 141013
Udsolgt
kr. 205,00
En vin der er frisk og læskende med en god frugtsyre. Vinen dufter af jordbær, hindbær og lidt urter fra fadlagringen. Smagen er mild og elegant med fokus på den rene frugt. Helt klart en vin der skal nydes i sine fØrste 7 år, hvor friskhed og intensitet er i balance. , , -----, Sapidus er en cuvée som er sammensat af pinot noir druer fra flere forskellige steder i Bourgogne. Alle vinstokke der leverer druer til denne cuvée er mere end 50 år gamle. Druerne sorteres ved ankomsten til vineriet, så kun sunde druer går med videre i processen. Vinen er lagret på brugte egetræsfade i godt et år, inden aftapning på vingården.

Mongeard-Mugneret

En yderst kvalitetsbevidst producent, der i dag ejer 33 hektar i 35 forskellige appellationer. Mongeard familien har været bosat i Vosne Romanée i mere end 8 generationer, hvor de har produceret vine med respekt for naturen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.