Poire Williams Carafon Grande Reserve

Frankrig Alsace
Spiritus - 70,00 cl. - 43,00% vol. - Varenummer: 660900
Udsolgt
kr. 449,00
Den klassiske showstopper til avec-samlingen. G. Miclo gror mange pæretræer på deres ejendom. På de bedste hænges der om foråret krystalkarafler på pæreskuddene, så pærerne får lov at modne inde i den klare karaffel. Når pærerne er færdigmodne overhældes de med Poire Willams Grande Reserve., , Poire Williams er G. Miclos flagskibsbrændevin, derfor viser den hvad destilleriet kan bedst Klar ren avec der hænger med tykke gardiner i glasset. Intens rund duft af modne pærer og frisk pæreskræl. Tæt sØdmefuld og parfumeret smag af modne pærer med en lang varmende eftersmag der bærer præg af de store mængder frugt der brugt til destillatet. Et pragteksempel på hvad en frugtbrændevin skal dufte og smage af.

Miclo Distillateur Liquoriste

Som søn af en vinhandler og en frugtelsker kan det se ud som om, at Gilbert Miclos skæbne på det nærmeste var forudbestemt.

Ikke desto mindre var det først, efter han tidligt havde forsøgt at gå i sin fars fodspor, at han i 1962 valgte at tage springet og grundlægge sit eget destilleri, som han opkaldte efter sig selv, G. Miclo.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.