Creme de Mure

Frankrig Alsace
Spiritus - Varenummer: 660700
Udsolgt
kr. 149,00
Modne brombær macereres i vinsprit i en måned for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand of sukker tilsættes fØr filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilfØjet. Duften er sØdmefuld med massere af brombærmarmelade. Smagen er sØdmefuld men bevarer også syre og friskhed, hvilket giver likØren et mere alsidighed. Crème de Mûre fra G. Miclo har mange brugsmuligheder i baren. Foruden at være et mØrkere alternativ til Crème de Casis i Kir, så fungerer Crème de Mûre perfekt i mange drinks og cocktails, fx Bramble. Opbevares i kØleskabet efter åbning., , , Opskrift på Bramble:, Ingredienser: 4 cl Gin 1 cl Sukkersirup 1,5 cl frisk citronsaft 2 cl Crème de Mûre Fremgangsmåde: 1) Byg drinken over is (gerne knust is) 2) RØr ingredienserne sammen undtagen Crème de Mûre. Held Crème de Mûre forsigtigt over drinken, så det lægger sig over drinken, så man selv kan rØre likØren i med sit sugerØr. Pynt med friske brombær.

Miclo Distillateur Liquoriste

Som søn af en vinhandler og en frugtelsker kan det se ud som om, at Gilbert Miclos skæbne på det nærmeste var forudbestemt.

Ikke desto mindre var det først, efter han tidligt havde forsøgt at gå i sin fars fodspor, at han i 1962 valgte at tage springet og grundlægge sit eget destilleri, som han opkaldte efter sig selv, G. Miclo.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.