Creme de Cassis

Frankrig Alsace
Spiritus - Varenummer: 660600
Udsolgt
kr. 149,00
Modne solbær macereres i vinsprit i flere uger for at få den optimale frugtkoncentration hvorefter vand og sukker tilsættes før filtrering. Ingen tilsætningsstoffer eller kunstig farve er tilføjet. Dufter af solbærmarmelade of solbærbusk. Dette er en utroligt intens solbærlikør med god frugtfylde og mørk bærsmag. Crème de Cassis er den klassiske ingrediens til din Kir eller Kir Royale, men også blandes med tør frugtig rødvin (Communard) og bruges i spændende drinksopskrifter med for eksempel gin. Opbevares i køleskabet efter åbning.

Miclo Distillateur Liquoriste

Som søn af en vinhandler og en frugtelsker kan det se ud som om, at Gilbert Miclos skæbne på det nærmeste var forudbestemt.

Ikke desto mindre var det først, efter han tidligt havde forsøgt at gå i sin fars fodspor, at han i 1962 valgte at tage springet og grundlægge sit eget destilleri, som han opkaldte efter sig selv, G. Miclo.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.