Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs

Frankrig Bourgogne
Mousserende - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 8119
Udsolgt
kr. 185,00

Elegant mousserende vin, fremstillet efter den traditionelle metode. Fine små bobler der smyger sig op i glasset. Duften har noter af citrus og grønne æbler. I smagen balancerer frugtnoterne med en frisk frugtsyre og flot moden frugt. En herlig balanceret duft og smag, der gør vinen velegnet til lette fiskeretter eller som velkomst.

Vinen er fremstillet i Bourgogne på en kombination af Chardonnay og Pinot Noir, ganske som god Champagne. Fremstillingsmetoden er den traditionelle, med andengæring på flasken, hvilket giver det mest elegante udtryk i en mousserende vin.

Michel Juillot

Domaine Michel Juillot er et lille familieejet vinhus med stolte traditioner, der ligger i området Mercurey i Bourgogne, som har specialiseret sig i klassiske kvalitetsvine lavet på de for området så arketypiske druer Chardonnay og Pinot Noir.

Vinhuset blev grundlagt i 1928, og i dag er det 4. generation i skikkelse af Laurent Julliot, hans kone Carine og den kommende arvtager, sønnen Pierre Juillot, der styrer tingene.

Antallet vinmarker udgør i alt 31 hektar, hvoraf de 21 er afsat til Pinot Noir og 10 til Chardonnay, i en jordbund bestående overvejende af ler og kalksten.

Generelt har man stort fokus på bæredygtig produktion, hvilket man i 2019 modtog konkret bevis på, da man modtog det franske miljøministeriums officielle miljøcertifikat, Haute Valeur Enviromentale.

Årligt udmønter det sig i en samlet produktion på 180.000 flasker – både rød, hvid og mousserende.

Af dem er især de to flasker, Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs og Crémant de Bourgogne Rosé, som findes i vores sortiment, et utrolig spændende bekendtskab.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.