2020 Barbera d'Asti Valmorena

Italien Piemonte Piemonte
Barbera
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 128220
Udsolgt
kr. 129,00

Saftig Barbera fra vingårdens egne marker i Monferrato. Herlig saftig stil med fuld smæk på de røde frugter der danser op af glasset. Smagen danser over tungen med friske kirsebær og en smuk buket roser. Utrolig lækker balance som viser en frisk vin med god renhed i eftersmagen.

Valmorena er vingårdens Barbera hvor de skaber balancen ved at blande flere forskellige vinmarker. Alle markerne ligger omkring vingården i Rochetta Tanaro og er samlet på 7 hektar, hvilket ikke er meget. Med et lavt udbytte er den samlede produktion nede på 60.000 flasker om året af denne vin. Efter en grøn høst i løbet af sommeren, selekteres der også under selve høsten så kun de bedste klaser kommer med i vineriet. Vinen gærer langsomt ved lav temperatur for at opnå fuld finesse og druekarakter. Efter en rolig tid på fad tappes vinen på flaske på ejendommen.

Marchesi Incisa Della Rocchetta

Bag det relativt lange navn gemmer der sig et traditionsrigt og familiedrevet vinhus, der både har formået at skabe sin helt egen unikke profil og på overbevisende vis indskrive sig i Piemontes klassiske tradition for fremragende vine lavet på druerne Barbera og Nebbiolo.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.