2016 Barbera d'Asti Sant'Emiliano

Italien Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 128116
Udsolgt
kr. 225,00
Helt klar rød i glasset med god dybde. Vinen åbner langsomt op for en charmerende duft med noter af solmodne kirsebær, violer og blommer. Hertil kommer noterne fra lagringen som underbygger billedet med chokolade, tobak og lakrids. En flot kompleks vin der har de samme noter i smagen. Strukturen er herlig med god frisk frugtsyre og en velbalanceret tannin., , -----, , , Sant'Emiliano er vingårdens bedste mark, med en optimal sydvendt eksponering. De 50 år gamle vinstokke med Barbera er plantet i en jordbund af sand og grus, der yder den optimale dræning. Der er en stor del mineraler i jorden netop her, fra gamle jordbundsaflejringer. Vinmarken er 2,5 hektar og fremstiller hvert år ca. 9000 flasker. Mosten gæres på temperaturstyrede ståltanke, inden vinen overføres til franske egetræsfade. Vinen ligger i ca. 18 måneder på de delvist nye fade, inden aftapning på gården. En vin fra øverst hylde, som har potentiale til at udvikle sig op til 20 år fra høståret, under optimale betingelser.,  

Marchesi Incisa Della Rocchetta

Bag det relativt lange navn gemmer der sig et traditionsrigt og familiedrevet vinhus, der både har formået at skabe sin helt egen unikke profil og på overbevisende vis indskrive sig i Piemontes klassiske tradition for fremragende vine lavet på druerne Barbera og Nebbiolo.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.