2019 Vosne-Romanee Aux Damaudes

Frankrig Bourgogne Vosne-Romanée
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 126519
Udsolgt
kr. 525,00
En vin fra kommunen Vosne, som giver nogle af de mest elegante vine i Bourgogne. Vinen fremstår med en stor åben og parfumeret duft. Her er noter af modne jordbær og blomster i smuk forening. Smagen er mild med fløjlsbløde tanniner i denne fremragende årgang. En vin, der allerede som ung fremstår i flot balance, med stor renhed i eftersmagen., , -----, , Vosne-Romanée kommunen er muligvis det bedste terroir i Bourgogne til Pinot Noir, og dermed i verden. Jordbunden og den gyldne skrånings optimale hældning giver de optimale betingelser. Den parcel som Ambroise høster druerne på til denne vin er beliggende lige på grænsen af kommunen, lige ved siden af 1.er cru marken Les Damodes. Druerne er høstet i hånden i små kasser på 25 kg og sorteres igen ved ankomsten til vineriet. Druerne afstilkes inden gæringen og efter endt gæring lagres vinen i 15 måneder på 70 % nye egetræsfade. Vinen tappes uden klaring og filtrering.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.