2020 Saint Romain Blanc

Frankrig Bourgogne Saint-Romain
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 125120
Udsolgt
kr. 299,00

Hvid Bourgogne fremstillet på Chardonnay druen. Ambroise er en af områdets nye stjerner, der levere stor smag i hvert glas. Denne er flot ren i sin duft med noter af citrus, æble og lyche. Smagen er medium fyldig med en afbalanceret kombination af frugtsyre og smagsintensitet. En vin der vil gå godt til fiskeretter, samt salat med lyst kød.

Bertrand Ambroise fremstiller sin Bourgogne med stor respekt for naturen og dyrker sine vindruer efter økologiske principper. Chardonnay druerne høstes fra marker i både Cote de Beaune og Nuits. Druerne afstilkes og stabiliseres ved lav temperatur i op til 48 timer, inden gæringen. En del af mosten er lagret på egetræsfade, for at give lidt mere kompleksitet.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.