2012 Nuits-St-Georges Vaucrains 1.cru

Frankrig Bourgogne Nuits-Saint-Georges
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 125912
Udsolgt
kr. 495,00
Top niveau vin fra 60 år gamle vinstokke. MØrk i farven med med oppulent og kraftfuld duft, hvor frugten klart dominerer over fadets noter. En frugtfyldt vin i smagen, der har god intensitet og tanniner der holder den modne frugt flot på plads. , -----, Les Vaucrains marken har Premier Cru klassifikation og er beliggende med optimal jordbund på skråningerne syd for byen. Vinstokkene på vores parcel er omkring 60 år gamle. Marken dyrkes Økologisk. Druerne hØstes i hånden og transporteres til vineriet i små 25 kg kasser. Alle druer afstilkes inden den alkoholiske gæring.. Vinen ligger på 100 % nyt fad i 18 måneder inden aftapning, der foretages uden filtrering.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.