2019 Nuits-St-Georges Rouge

Frankrig Bourgogne Nuits-Saint-Georges
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 126719
Udsolgt
kr. 389,00

Duften vidner om en del modenhed med noter af læder, chokolade og mørke modne jordbær. Smagen er velbalanceret med masser af moden frugt og god dybde. Meget rolig i hele sit udtryk og med stor finesse i eftersmagen.

Bertrand Ambroise er en klassisk Bourgogne producent der ejer marker i de bedste kommuner omkring Beaune by. Denne kommer fra deres marker i Nuits Saint Georges og flaskerne har fået lov til at udvikle sig under optimale betingelser i de dybe kældre hos Ambroise. Her har vi netop købt et lille parti hjem af denne 2009, som smager fremragende nu (2017), men har potentiale til at ligge et par år endnu.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.