2013 Ladoix 1.cru Les Grechons

Frankrig Bourgogne Ladoix
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 125213
Udsolgt
kr. 285,00
 , En yderst charmerende Bourgogne fra en at områdets nye stjerner. God dybde i farven med en tæt duft af ananas og tropiske frugter. I smagen er stor fylde, hvor kombinationen af frisk citrusfrugt og stor mieralitet giver en vin med stor friskhed og lang intens eftersmag. , -----, Ladoix er beliggende i den nordlige ende af Cote de Beaune, på grænsen til Cote de Nuits. Ambroise fremstiller denne Ladoix på Chardonnay. Druerne sorteres med hård hånd, så kun det bedste kommer frem til gæringskaret. Vinen gærer ved lav temperatur, for at få mest mulig kompleksitet. Efter den lange gæring, så lagres vinen i store egtræsfade i kortere tid inden aftapning.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.