2011 Gevrey-Chambertin Rouge

Frankrig Bourgogne Gevrey-Chambertin
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 126411
Udsolgt
kr. 339,00
Kraftfuld og fokuseret Bourgogne fra Gevrey kommunen. Her er stor mængde frisk rØd frugt med jordbær og fine skovhindbær i front. Smagen er silkeblØd med fine tanniner og noter hvor den rØde frugt kombineres med en underliggende note af orangeskal. En vin med blØdhed og hØj smagsintensitet, der vil passe flot til lyst kØd og milde oste., -----, Gevrey Chambertin er en kommune i Bourgogne der er kendt for at fremstille nogle af de mest intense og flotte rØde vine. Denne er fremstillet 100 % på Pinot Noir der er Bourgogne mest benyttede druesort til rØdvin. Gevrey er en kommune i Cote de Nuits, hvor der er en stor mængde både 1'er Cru og Grand Cru marker. Druerne til denne vin kommer fra Ambroise marker af både village, samt mindre mængder fra deres 1'er Cru marker. Druerne sorteres ved ankomsten til vineriet og ligger i en pre-fermentering i 4 -6 dage for at trække farve, inden den alkoholiske gæring foretages ved kontrolleret temperatur. Efter endt gæring  lagres vinen på en kombination af nye og gamle egetræsfade i op til 12 måneder inden aftapning på vingården.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.