2014 Cote-de-Nuits Villages Rouge

Frankrig Bourgogne Côte-de-Nuits Villages
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 125614
Udsolgt
kr. 235,00
Velbalanceret og intens rØdvin, der leverer alle de nuancer, man drØmmer om fra Bourgogne. Her er en ekspressiv duft med noter af jordbær, kirsebær og læder. Smagen er medium fyldig med fokus på den rene saftige frugt, hvor jordbær står frem. Fadet er fint integreret og med vinen gode balance vil den passe godt til lyse kØdretter., , , Bertrand Ambroise fremstiller sin Bourgogne med stor respekt for naturen og dyrker sine vindruer efter Økologiske principper. Pinot Noir druerne hØstes fra marker i Cote de Nuits Villages. Denne vin leverer utrolig hØj stabilitet i alle årgange og er et glimrende eksempel på god, solid Bourgogne. De Økologisk dyrkede vinstokke har en alder på næsten 60 år, og der hØstes med et udbytte omkring 40 hl/hektar. Vinen gæres over en lang periode på en lille måned, hvorefter den lagres i egetræsfade i op til 15 måneder.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.