2020 Corton-Charlemagne Grand Cru

Frankrig Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 125320
Udsolgt
kr. 1.649,00

Stor saftfyldt og intens hvidvin fra en af de bedste marker i Bourgogne. Der er stor moden duft af tropisk frugt, lidt frisk nyristet fad. Smagen er fyldig med en bagvedliggende frugtsyre, der skaber hele balancen i denne vin. Der er intense noter af moden pære, ananas og gule blomster. En herlig balance og stor smagsintensitet.

Ambroise har stor kærlighed og fokus på deres hvidvine fra området omkring Beaune. Denne Corton Charlemagne er perlen i deres samling og hvert enkel vinstok på denne Grand Cru mark får stor kærlighed for at frembringe den ultimative hvidvin i deres udvalg. Druerne afstilkes og stabiliseres ved lav temperatur i op til 48 timer, inden gæringen. En del af mosten er lagret på egetræsfade, for at give lidt mere kompleksitet.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.