2016 Corton-Charlemagne Grand Cru

Frankrig Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 125316
Udsolgt
kr. 1.549,00
Stor saftfyldt og intens hvidvin fra en af de bedste marker i Bourgogne. Der er stor moden duft af tropisk frugt, lidt frisk nyristet fad. Smagen er fyldig med en bagvedliggende frugtsyre, der skaber hele balancen i denne vin. Der er intense noter af moden pære, ananas og gule blomster. En herlig balance og stor smagsintensitet., , -----, , Ambroise har stor kærlighed og fokus på deres hvidvine fra området omkring Beaune. Denne Corton Charlemagne er perlen i deres samling og hvert enkel vinstok på denne Grand Cru mark får stor kærlighed for at frembringe den ultimative hvidvin i deres udvalg. Druerne afstilkes og stabiliseres ved lav temperatur i op til 48 timer, inden gæringen. En del af mosten er lagret på egetræsfade, for at give lidt mere kompleksitet.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.