2018 Clos-Vougeot Grand Cru

Frankrig Bourgogne Vougeot
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 126118
Udsolgt
kr. 1.599,00

Intens og kompleks Grand Cru rødvin. Her er masser af mørk moden frugt i duften, med en god underliggende krydret tone fra fadet. Smagen er fyldig med dybde og kompleksitet i lange baner. Her er modne jordbær, brombær og en anelse krydderi fra fadlagringen. Herlig saftighed og stor renhed i eftersmagen.

Clos de Vougeot er en Grand Cru mark som ligger i Vougeot-kommunen i Bourgogne. Marken tager sit navn efter den stenmur, på fransk kaldet Clos, som omkranser marken. En mur som vel og mærket første gang blev etableret tilbage i det 11. århundrede, af munkene i området. Siden dengang har marken leveret druer til nogle af Frankrigs mest efterspurgte vine, og navnet 'Clos de Vougeot' er blandt vinkendere et som tiltrækker sig en fortjent mængde af opmærksomhed.

Druerne til denne cuvée er håndplukket, og sorteres ved ankomsten til vineriet og ligger i en pre-fermentering i 4 -6 dage for at trække farve, inden den alkoholiske gæring foretages ved kontrolleret temperatur. Efter endt gæring lagres vinen på primært nye egetræsfade i op til 18 måneder inden aftapning på vingården.

Maison Ambroise

Maison Ambroise er et lille familieejet vinhus beliggende i den lille landsby Premeaux-Prissey i Bourgogne, der har formået at etablere sig som en af den traditionsrige regions nye og fremadstormende stjerner.FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.